Artikkelit
Paahdettua possunkylkeä
Possunkyljestä saa valmistettua erilaisia maukkaita ruokia. Tunnetuimpia niistä ovat possun grillikylki ja perinteinen läskisoosi. Tässä reseptissä tehdään uunissa valmistetulle possunkyljelle glaseeraus. Se tarkoittaa ruoan viimeistelyä makean happamalla maustekastikkeella. Se maustaa lihan kuivattamatta pintaa ja antaa sille ainutlaatuisen maun. RESEPTI NELJÄLLE n. 1,5 kg luutonta porsaankylkeä nahalla. Voit käyttää vaihtoehtoisesti harmaasuolattua Juhlafilettä. Ruskista possunkylkeen väri paistinpannulla. Paistamisessa […]
Tuoteturvallisuus- ja ympäristöperiaatteet
Elintarvikkeita valmistaessamme, tuotekehittelyssä ja koko laitoksen toiminnassa otamme huomioon ympäristöasioiden kehittämisen SFS-ISO 14001 periaatteiden mukaisesti sekä tuoteturvallisuusnäkökohdat HACCP – periaatteiden mukaisesti. Toimintamme perustuu alalle kuuluvaan lainsäädäntöön, ympäristönsuojeluun sitoutumiseen, täytämme aina viranomais- sekä asiakasvaatimukset. FSSC 22000 -järjestelmällä hallitsemme elintarvikkeen terveydelliset riskitekijät tunnistamme tuotantoprosessin kohdat, joissa tuotteeseen voi muodostua mikrobiologinen, kemiallinen tai fysikaalinen vaaratekijä. Tunnistetuille kohdille määrittelemme […]
Riistaherkut
Syksystä alkaen valikoimiimme saapuu viikoittain tuoretta hirvenlihaa, metsäkaurista, saksanhirveä, peuraa, joista voi valmistaa herkkuja padassa, uunissa, pannulla. Metsästyskauden loputtua myymme riistaa läpi vuoden myös pakasteena. Valikoimissamme mm. HIRVEN sisä- ja ulkofileetä entreôtea sisä-, ulko-, kulma- ja paahtopaistia rintaa, lapaa, potkaa METSÄKAURIIN sisä- ja ulkofileetä SAKSANHIRVEN sisä- ja ulkofileetä entrecôtea sisä- ja paahtopaistia kareeta Yllämainittujen lisäksi […]
Pääsiäislammaspaisti
Kypsä pääsiäislammaspaisti 1 kokonainen lampaan putkiluupaisti, josta lonkkaluu poistettu valkosipulin kynsiä 1 dl karkeaa suolaa vähän kuivattua timjamia 10 mustapippuria 1 laakerinlehti 1 iso porkkana kuorittuna juuriselleriä kuorittuna (saman verran kuin porkkanaa) 1 iso sipuli kuorittuna Poista paistista liiat rasvat ja mahdolliset leimat. Tee pienellä teräväkärkisellä veitsellä kummallekin puolelle paistia 6-8 noin 2 cm syvää […]