Tehtaanmyymälässä ja Wotkin’s Hannuksessa, Espoossa on tarjolla lounasruokaa maanantaista lauantaihin alkaen klo 10.00.
L = laktoositon, G = gluteeniton, VL = vähälaktoosinen, M = maidoton, ** = ruoka ei sisällä sianlihaa
Ruokalista vko 3
Perjantai 17.1.
Spagettia Bolognese (L, M, **)
Broilerin paistileikkeitä chili-kookoskermassa (L, G, M, **)
Ylikypsää kassleria BBQ (L, G, M)
Perunamuusia (L, G), riisiä (L, G, M)
Lauantai 18.1.
Kukkoa viinissä (L, G, M)
Lihapullia kermakastikkeessa (L, G)
Perunamuusia (L, G)
Ruokalista vko 4
Maanantai 20.1.
Mausteista makkarapastaa (L)
Hapankaaliporsasta (L, G)
Kanaa mango-currykastikkeessa (L, G, **)
Perunamuusia (L, G), kermaperunoita (L, G)
Tiistai 21.1.
Kinkkupastaa (L)
Kaalikääryleitä ja puolukkahilloa (L, G, M)
Broilerin fileeleikkeitä ja chilimajoneesia (L, G, M, **)
Perunamuusia (L, G), valkosipuli-kermaperunoita (L, G)
Keskiviikko 22.1.
Pyttipannua (L, G)
Chili con Carnea (L, G, M)
Härkää konjakki-kermakastikkeessa (L, G, **)
Perunamuusia (L, G)
Torstai 23.1.
Jauhelihapihvejä viherpippurikastikkeessa (L, G)
Broilerinfileetä ja paahdettua balsamicosipulia (L, G, M, **)
Porsaan kasslerpihvejä ja maustevoita (L, G)
Perunamuusia (L, G), riisiä (L, G, M)
Perjantai 24.1.
Tonnikalapastaa Puttanesca (L, M, **)
Kebabia ja tomaattikastiketta (L, G, M, **)
Porsaan sisäfileetä tummassa pippurikastikkeessa (L, G)
Perunamuusia (L, G), riisiä (L, G, M), kermaperunoita (L, G)
Lauantai 25.1.
Riistapyöryköitä rosmariini-hunajakastikkeessa (L, G)
Paistettua saksanhirven entrecôtea madeirakastikkeessa (L, G, **)
Perunamuusia (L, G)