Wotkin’s Hannus -myymälälle Chaîne des Rôtisseurs -tunnus

Espoon Hannuksessa sijaitseva Wotkin’s lihan ja kalan erikoismyymälä on noteerattu laatu- ja palvelutasoltaan niin tasokkaaksi, että Rôtisseurs-järjestö on myöntänyt keskiviikkona 28.2.2024 kansainvälisesti arvostetun ja tunnetun Chaîne des Rôtisseurs -kilven.

Suomi on gastronomisesti kiinnostava maa ja maassamme on myös erittäin tasokkaita ruuan herkkumyymälöitä, joiden palvelu- ja tuotevalikoima tarjoaa gastronomiasta kiinnostuneelle erinomaiset puitteet onnistua ruuanlaitossa. Espoossa Wotkin’s Hannus myymälässä on panostettu lihavalikoiman ohella runsaaseen kala- ja äyriäisvalikoimaan. Myymälän alakerrassa on aidoilla leppälastuilla toimiva savustusuuni.

”Avasimme marraskuussa 2019 Espoon Hannukseen lihan- ja kalan erikoismyymälän palvelemaan Espoossa ja sen lähialuilla asuvia kuluttajia. Hannuksessa meillä on oma savustusuuni, jolla valmistamme mm. lämminsavulohifileen Asmo Votkinin salaisella reseptillä. Molempien yrityksien idea on yksinkertainen, teemme tuotteista niin hyviä kuin osaamme! Tarjonnan kulmakivenä on laadukkaat lihat, tasokkaat jalosteet, tuoreet kalat sekä huolella tehdyt kotiruoat”, totesi Asmo Votkin kilven saatuaan ja lupasi, että laatuun panostetaan seuraavatkin 20 vuotta.

Wotkin’s Hannus on jatkoa Lihatukku Veijo Votkinin vuonna 2000 Sörnäisiin avattuun liha- ja lihalajosteiden Wotkin’sin tehtaanmyymälään.
Chaîne des Rôtisseurs -kilpi  myönnettiin Wotkin’s tehtaanmyymälälle 20 vuotta sitten vuonna 2004.

”Wotkin’s Hannuksen myymälä jatkaa Wokin’sin jo perinteistä laatulinjaa niin tuotevalikoiman kuin ystävällisen ja asiantuntevan palvelun osalta. Rôtisseurs kilpi on laatuviesti kaikille kävijöille.”, sanoo Chaîne des Rôtisseurs Finlanden Helsingin vouti Vesa Loponen.

Lyhyesti Chaîne des Rôtisseurs -järjestöstä

Châine des Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka historia ulottuu vuoteen 1248 ja se toimii yli 75 maassa. Laadukkaille ravintoloille ja myymälöille myönnetään vuosittain Chaîne des Rôtisseurs-kilpi. Järjestö yhdistää intohimoiset ruokaharrastajat ja ravintola-alan ammattilaiset, jotka jakavat samat arvot laadusta, hienosta ruokailusta ja kulinaarisen taiteen arvostuksesta. Vuosittain järjestetään myös Jeunes Chefs ja Sommeliers SM- ja MM-kilpailut. Suomi on maailman kolmanneksi suurin jäsenmaa ja menestynyt Nuorten kokkien MM-kilpailuissa mitalisijoille.
Lue lisää Chaîne des Rôtisseurs -järjestöstä: https://www.rotisseurs.fi/