Palkittua laatua

Makkaramme on menestyneet vuosien varrelle erilaisissa kilpailuissa ja äänestyksissä. Viimeisimpänä Hampurin Grilleri, jonka Akateeminen Kiuas-Seura ry valitsi syyskuussa 2023 vuoden parhaaksi lihamakkaraksi:

Hampurin Grilleri
Sarjansa paras lihamakkara vuonna 2023. “Mehukas makkara, saa lipomaan huulia, hyvä rakenne, rouhea leikkauspinta, syötävä kuori rapsakka, sopii nuotiomakkaraksi, tasapainoinen”, oli AKS: luonnehdinta Hampurin Grilleristä.

O’Makkara
Sarjansa testivoittaja Akateemisen Kiuas-Seura ry:n “Vuoden parhaat makkarat 2022” -makutestissä.
Laadukkaat raaka-aineet, intohimo hyviin makuelämyksiin, tekemisen ilo – ja tilkka laatuolutta, siinä vasta resepti.
Näin kehitimme yhteistyössä Maku Brewingin kanssa tummanpuhuvan Maku Brewing O’Makkaran.

Varsovan Valkosipulinakki
Tammelan Makkaramarkkinoilla 2014 Erikoismakkara-sarjassa 2. sija ja valittiin vuoden 2014 naisten makkaraksi.

Sörkan nakki
Kauppalehden testissä keväällä 2014 voiton nappasi Sörkän nakki. “Sörkkäläinen on kiistaton voittaja”.

Pippurinakki
Iltasanomien 2007 äänestyksen kultasijan vei Chef Wotkin’sin pippurinakki.

Bierwurst
Vuonna 2004 ykköseksi nousi Chef Wotkin’s Bierwurst Akateemisen Kiuas-Seuran (AKS) makkarakilpailussa.
Monena vuotena on Chef Wotkin’sin tuotteet valittu kolmen parhaan joukkoon. Syksyn kausituote.

Lisäksi palkittuja ollut jo valikoimistamme poistuneet:

Pekonigrilleri: Tammelan Makkaramarkkinoilla 2012 Makkaramestari kilpailun 1. sija grillimakkarasarjassa ja kunniamaininnat Andalucian Chorizon -raakamakkaralla ja Chef Wotkin’s tulisella sinapilla.
Chili-juusto grilleri: Tammelan Makkaramarkkinoiden 18.6.2016 Makkaramestarikilpailun 1. sija grillimakkara sarjassa.
Iberico raakamakkara: Tammelan Makkaramarkkinoiden Makkaramestarikilpailussa 18.6.2016 Ihmeellinen Iberico sijoittui kolmanneksi Erikoismakkara sarjassa.
Herkkugrilleri: Tammelan Makkaramarkkinoilla 2014 Makkaramestarikilpailun 2. sija grillimakkara sarjassa.
Lampurin nakki: Ykkössija Iltasanomien uudenvuoden höyrynakkitestissä 2011.
Hottis Grilleri: Makkaramestarikilpailun 1. sija grillimakkarasarjassa Tammelan Makkaramarkkinoilla 2011.
Kaurisnakki: Akateeminen Kiuas-Seura (AKS) valitsi syksyllä 2010 vuoden toiseksi parhaaksi uutuusmakkaraksi.
Salamigrilleri: Valittiin kolmanneksi parhaaksi Akateemisen Kiuas-Seuran (AKS) vuoden 2010 makkarakilpailussa.